Het SpullenSmoeltje is een herkenbare tekening van je smoeltje met daarbij je naam in vette bubble letters. Je kunt er ook nog een extra tekstje bij laten zetten. Bijvoorbeeld het telefoonnummer van je ouders. De kans is dan best groot dat je een berichtje krijgt als je je drinkfles weer eens ergens hebt laten liggen.

Een SpullenSmoeltjes pakket bestaat uit de illustratie in vijf verschillende praktische variaties. Deze zijn heel makkelijk te gebruiken op de vele webshops met gepersonaliseerde artikelen.

SpullenSmoeltjes

handig en herkenbaar 

€ 30,

00

Prijs is per pakket SpullenSmoeltjes.

inclusief  21% btw

Because-We-Carry-Logo_edited.jpg

Per verkocht pakket gaat 2 euro 

naar de hartverwarmende

Stichting Because We Carry

SpullenSmoeltjes_site_Tekengebied 1 kopi
Product informatie

Plus-Fleur is een ervaren en bevlogen illustrator. Zodra de bestelling en foto(s) zijn ontvangen gaat Plus-Fleur aan de slag. Je ontvangt binnen 3 werkdagen een ontwerpvoorstel.

Ben je tevreden over het ontwerp? Dan geef je akkoord. Hierop volgt een betaalverzoek.

Zodra het bedrag is bijgeschreven ontvang je jij digitale SpullenSmoeltjes pakket.

Dit pakket bestaat uit 5 hoge resolutie PNG beelden. Deze kun je makkelijk tot 1meter breed gebruiken voor drukwerk.

Voorbeelden van webshops

Er zijn heel veel webshops waar je deze afbeeldingen kunt gebruiken om je artikelen te personaliseren. Mocht je hier advies of hulp bij willen, dan staat Plus-Fleur altijd voor je klaar!

MyMepal

Dopper

YourSurprise

HEMA

HEMA gebak

...en zo zijn er nog veel meer personalisatie sites. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het bedrukken met je eigen SpullenSmoeltjes!

1/17